VIDEO | Shoplog Primark, Louis Vuitton, Ikea en meer!

Shoplog

Inmiddels is het alweer bijna mei, maar in de maand april deed ik aardig wat aankoopjes. Om alle aankoopjes samen te bundelen heb ik een shoplogvideo gemaakt waar ik alles in één keer aan jullie laat zien! Ik ben bij veel verschillende winkels geweest dus het is lekker van alles wat! Zo bezocht ik onder andere de Primark, kocht ik iets heel moois bij de Louis Vuitton en nam ik ook weer een kijkje bij de IKEA! Ben je al nieuwsgierig geworden? Dat begrijp ik! De video vind je hieronder!


Wat een leuke aankopen he? Al zeg ik het zelf! Mijn favoriete aankoop is toch denk ik wel het armbandje van Louis Vuitton, ik vind hem echt prachtig! Nu het alweer bijna juni is, is het misschien alweer tijd om een nieuwe shoplog op te nemen van afgelopen maand, yiiiihaaaaa! Wat is jullie favoriete aankoop uit mijn shoplog? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle – Facebook – Instagram –  Twitter – Bloglovin’ – Youtube – 

2 Comments

  1. Nena juni 1, 2016

    Leuke aankopen heb je! Dat plankje van de Flying tiger is echt mooi! Ziet er bijna zo een design ding uit haha 😀 En je mascara probleem ken ik ! Het verschil met duurdere mascaras is niet groot genoeg om er zoveel geld aan uit te geven :’)

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *