OUTFIT | Fabian zijn favoriete kledingstuk!

Fabian Adam Brandstore

Vandaag is het tijd voor een echte primeur op mijn blog! Normaal schitter ik voor de camera (haha) maar dit keer was het de beurt aan mijn vriendje. Fabian heeft nog nooit echt model gezeten voor mijn blog, op wat foto’s hier en daar na. Dit was de eerste échte keer dat ik hem op de foto mocht zetten voor een artikel, compleet voor hem alleen. Fabian houdt er niet zo van om zich als model te gedragen en te poseren voor de camera, maar met een nieuwe outfit aan vindt hij het een stuk minder erg. Hoe heerlijk is het om je nieuwste aanwinst op deze manier te showen?

Fabian Adam Brandstore Fabian Adam Brandstore

Fabian was afgelopen week voor de eerste keer mee naar een event voor mijn blog en dat beviel hem érg goed. Fabian is gek op zon, zee en het strand dus lekker languit met een drankje en hapje was voor hem geen enkel probleem. Voor het event trok hij zijn nieuwste aanwinst aan! De polo die hij draagt komt vers van de pers en het is helemaal zijn ding. Fabian en polo’s zijn trouwens onafscheidelijk, hij heeft er tig van in de kast hangen maar elke polo is net weer even anders (toch schat?). Verder heeft Fabian een paar favoriete merken die hoog op zijn lijstje staan. We weten altijd welke winkels we binnen moeten stappen voor deze merken, bijvoorbeeld bij ADAM. Deze polo is trouwens van Tommy Hilfiger, het merk wat zeker weten in Fabian zijn top drie staat.

Fabian Adam Brandstore Fabian Adam Brandstore

Vergeten jullie trouwens niet dat het dit weekend alweer Vaderdag is? Ikzelf heb geen vaderfiguur in mijn leven, maar het is wel erg leuk om jouw vader, schoonvader, opa of iemand anders eens éxtra in het zonnetje te zetten. Je kunt bijvoorbeeld een leuk kledingstuk voor de zomer kopen. Fabian zou jullie natuurlijk een polo aanraden, haha! Ik ga overigens op Vaderdag luncfiguuvhen met alle vrouwen in de familie en ’s avonds eten we samen bij de vader van Fabian. Gaan jullie nog iets speciaals doen op Vaderdag en hebben jullie al een leuk cadeautje gescoord? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle – Facebook – Instagram –  Twitter – Bloglovin’ – Youtube – 

9 Comments

 1. Manon juni 15, 2016

  Leuke outfit!

  Beantwoorden
 2. Fabian Krieger juni 15, 2016

  Hij zit heerlijk!! En het was erg leuk om een keer mee te gaan naar een event.

  Xx Fabian

  Beantwoorden
 3. Naomi juni 15, 2016

  Mijn vader laten we altijd kiezen wat hij wil, zodat het een bruikbaar kado is. Trouwens vaderfiguur hoeft niet met hoofdletter :). Tenzij je het over de Hemelse Vader hebt.

  Heel herkenbaar trouwens van de polo’s en Tommy Hilfigger. Mijn vriend draagt ook graag polo’s van dit merk.

  Beantwoorden
 4. Sanne juni 16, 2016

  Wat een leuke foto’s heb je gemaakt! Leuk om te zien hoe hij op foto’s staat, haha!

  Beantwoorden
 5. joelle juni 20, 2016

  leuke foto’s!
  En een leuke outfit, casual maar toch zeker niet saai.
  erg leuk voor het mooie weer.

  liefs joelle

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *