PERSONAL | Mijn favoriete items uit de slaapkamer!

Favorieten

Je kent het wel, die items in je kamer die je het leukste vind. Het kan je bed zijn, je bureaustoel, je tv waar je graag uren Netflix op kijkt of gewoon die kleine prularia die je doet denken aan bepaalde momenten of die iets voor je betekenen. Het laatste is op mij van toepassing. Mijn kamer is gevuld met kleine items die mij doen denken aan een fijn moment of een moment die nog komen gaat. Ik heb een paar items uitgekozen die, op willekeurige volgorde, ik vandaag met jullie zal delen!
FAV3

1. Het cactusje, wie heeft ‘m niet? Deze scoorde ik met nog twee andere kleintjes bij de IKEA. Leuk potje, leuk plantje en het beste van all: als je ze een keer vergeet water te geven gaan ze niet meteen dood. Ik vind ze onwijs gezellig staan, plantjes fleuren de boel op. Niet leuk: ze kunnen steken!

FAV4

2. De Mason jars! Zijn die dingen al uit de mode? Ik heb geen idee, maar ik vind ze nog steeds heel erg leuk. Ik heb er een stuk of vijf in mijn kamer. De een is gevuld met geld (zoals deze hierboven), de ander met een plantje, nog eentje met EOS lippenbalsems en zo kun je er nog van alles en nog wat in kwijt. Deze vind ik extra leuk omdat ik hierin mijn dollars heb zitten voor mijn aankomende vakantie naar Amerika, woohoo!

FAV5

3. De witte ananas. Het klinkt wel als een slecht boek: ‘de witte ananas’ maar dat is het natuurlijk niet. Het is een heel leuk decoratief dingetje die je gewoon neerzet om naar te kijken. Deze is van de Xenos en kostte me vrij weinig, maar ik vind hem oh zo leuk!

FAV2

4. De spaarpot mét Amerikaans tintje. Geld gooi ik niet alleen in de Mason jars, ik gooi het natuurlijk ook in de spaarpot waar hij voor bedoeld is. Hier spaar ik al mijn eurootjes in op voor mijn aankomende vakantie. Het leuke aan de spaarpot? Hij kan niet open, dus binnenkort is het tijd om dit ding open te rammen en alle euro’s te verzamelen.

FAV6

5. Deze bijzondere fles staat sinds een aantal weekjes op mijn kamer, ik nam hem namelijk mee vanuit Spanje. Vraag me niet hoe dit ding het overleefd heeft in mijn koffer, maar het was toch echt zo. In Spanje was de fles nog gevuld met een drankje uit de regio, maar de fles was te mooi om hem te laten verdwijnen in de glasbak. Hij heeft nu een mooi plekje in mijn kamer, maar misschien dat ik hem nog met iets leuks wil vullen. Iemand ideetjes?

En dat waren ze! Wat zijn jouw favoriete items uit jouw kamer/huis?  Love, Roshelle. 

Volg LifeOfRoshelle – Facebook – Instagram –  Twitter – Bloglovin’ – Youtube – 

8 Comments

 1. thebeautyblognl mei 25, 2016

  Wat een leuk artikel en wat een leuke items zeg! Vooral de ananas 🙂 xx

  Beantwoorden
 2. Naomi mei 25, 2016

  Ik zou de fles gebruiken voor een grote bloem, lelie of zonnebloem of zo? Of vullen met steentjes op kleur. Maar alleen zo is die fles al heel mooi.

  Beantwoorden
 3. Manon mei 25, 2016

  Die ananas is echt heel erg leuk!

  Beantwoorden
 4. Justine mei 26, 2016

  ahh die cactus en ananas, super leuk! Ik wil ook zo’n ananas, dus ga gauw een keer bij Xenos kijken. 😀

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *